Onze logopedisten zijn gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met logopedische stoornissen, daarnaast zien wij ook (jong) volwassenen met stem- of slikproblemen of beginnend stotteren. U kunt zich hier aanmelden voor logopedie. 

Ouders worden actief bij de behandeling betrokken. Wij werken nauw samen met scholen en onderhouden contacten met huisartsen, CJG, audiologisch centrum, orthodontisten, tandartsen, KNO-artsen, kinderartsen en andere specialisten. 

De logopedisten zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en aangesloten bij een kwaliteitskring. Tevens zijn we lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Om op de hoogte te blijven van vernieuwingen en veranderingen binnen ons vakgebied volgen wij cursussen en lezingen waarbij elke logopedist haar eigen affiniteit en specialisatie heeft.

De praktijk is geopend van maandag t/m zaterdag. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets en de auto. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Mocht u vragen hebben of wilt u uw kind of uzelf aanmelden voor logopedie dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via het aanmeldingsformulier  of het contactformulier op deze website.

Op deze pagina vindt u informatie over enkele logopedische stoornissen. Er zijn echter nog meer problemen en stoornissen die door een logopedist behandeld kunnen worden. Op de site van de de beroepsvereniging van logopedist, de NVLF, vindt u meer informatie.